23.11.2014

Joulu lähestyy..

Taas vierähti aikaa siitä kun viimeksi kirjottelin tänne.  Joskus olen kävässyt katsomassa mutta sekin on tapahtunut aika harvoin.

Jotenkin aika on samalla kuin pysähtynyt ja taas toisaalta vain vilahtanut ohi.
Melkein vuoden olen oleskellut kotosalla sairaslomalla.  Kovien kipujen kanssa taistelu on vienyt lähes kaiken energian, varsinkin kun pitäisi olla töissä ja sairaskassa on päättänyt ettei minusta kuntouttamallakaan tule entistä , mutta työkykyä silti riittäis hakemaan toisenlaista työtä.

Näillä näkymillä sitten en saa korvausta mistään, koska en kuitenkaan töihinkään pysty. Kävin yrittämässä ja parin tunnin jälkeen saivat kiikuttaa minut ensiapuun.

Monen raskaan työvuoden jälkeen ovat tulleet kulumaviat ja lisäksi nyt sitten epäillään jotain sydänperäistä...

Joo, no se sittä kuitenkin, pikkasen heti aloin valittaa, mutta ei oteta tavaksi:).

Joulu on jo ihan ovella ja pitäis keksiä jotain kivaa( ja edullista) lapsenlapsille. Niitä muuten on tullut yksi lisää Kim-pojan sain melkein synttärilahjaksi.  Tänään Kim jo konttaa kovaa vauhtia ja yrittelee pikkasen nousta seisomaankin.

Tässä Cassandra ja Kim muutamia kuukausia sitten.


Olen kutonut porukalle sukkia ja lapasia pitkin syksyä ettei niitäkään enää jouluksi taida viitsiä tehdä, ainakaan kaikille. Laitan kuvia tekeleistäni tuohon käsityöblogiini, jos jotain kiinnostaa käydä katsomassa. En siis ihan saamaton ole ollut, vaikkei voi isommin kehuskella.

Mutta tämä tältä erää. Latasin tuohon läjän maisemakuvia, mutta pitää vissiin käydä ensin tarkastamassa, etten ole jo niitä tänne laittanut:).

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hei Rauni on se ikävää kun rairaus vaivaa.
  Etkö jo pääse sairaseläkleelle, vai haluatko vielä työskennellä?
  Voimia sinulle ja oikein hyvää alkavaa viimistä kirkkovuoden viikkoa ♥ ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sylvi!

  Sairaseläkkeelle ei täällä nykyisin pääse, mikäli ei ole ihan liikuntakyvyvytön, Aina kuulemma jotain pystyy tekemään. 61-vuotiaana pääsee varhaieläkkeelle, mikä tosin on todella huono. Mikäli ei muuta ratkaisua löydy, niin jään sitten maaliskuussa eläkkeelle. Toivoisin kuitenkin että voisin olla ainakin edes vuoden vielä töissä.

  VastaaPoista