15.3.2013

valokuvatorstai/haaste 278

Moni muu eläin sutta todellisempi uhka ihmiselle (TS 18.2.)
Nämä kuvat eivät ole eläintarhasta, vaan joku yksityinen pitää näitä susia vangittuna.
Puhutaan suden ja koiran risteyttämisestä ,mutta mikä sitten on totuus, sitä en tiedä.
Jos se pitää paikkansa on se minusta tietynlainen uhka ihmisellekkin.

9 kommenttia:

 1. Susi on upea eläin. Mielestäni ihmisen ei pitäisi niin paljon puuttua luontoon ja luonnon lakeihin, mutta se taitaa olla jo myöhäistä. Eläimet yrittävät sopeutua ihmisen pilaamaan ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta susi kuuluu luontoon siinä kun muutkin eläimet, eikä niitä tarvitsisi niin vimmalla hävittää. Harvemmin ne taitavat ihmisten kimppuun hyökätä, itse en ainakaan tiedä yhtään tapausta.
   Paljon se ihminen saa pahaakin aikaan vaikka tarkoitus olisikin hyvä.

   Poista
 2. Oliko isokin aitaus? Usein on koirat pienissä häkeissä ja ei edes käydä lenkillä niiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Tämä aitaus vaikutti olevan aika suuri ja susiakin oli ulvonnasta päätellen aika monta. En kuitenkan päässyt kuin alkupäähän, koska paikka (tiellä olevasta kyltistä huolimatta)oli suljettu ja vihainen omistaja tuli välittömästi ajamaan meidät pois!

  VastaaPoista
 4. Susien tarhaaminen on ihmisen yltiöpäisyyttä. Sudet kuuluvat luontoon eivätkä häkkeihin (eläintarha tietysti poikkeus). Eikös villieläimen tarhaaminen vaadi lupaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylä siihen varmasti lupa tarvitaan ja uskottavasti tälläkin henkilöllä on sellainen, sillä niin piilossa ei tämä paikka ollut. Kyllä ne minunkin mielestäni olisi kuulunet vapaseen luontoon eikä tuonne verkon taakse.

   Poista
 5. tuli niin surullinen olo kuvaasi katsellessa, en todellakaan voi ymmärtää miksi joku tarhaa villieläimiä. asia erikseen, jos eläimet on esim. loukkaantuneita ja ovat hoidossa, sitten parannuttuaan päästetään takaisin luontoon. hyvä kuva haasteeseen todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona!
   Olen kanssasi samaa mieltä. Jopa eläintarhan eläimet minusta eivät aina ole kovin hyvinvointisen näköisiä ja vaikka toisaalta on mukava käydä niitä katsomasssa , niin samalla tuntuu pahalta nähdä niitä pienissä häkeissä tai aitauksissa.

   Poista
 6. Luonon eläimen pitää saada elää vapaana, eikä vangittuna.

  VastaaPoista